heinzhermann Weinlokal

Johannisstraße 64, 50668 Köln, Germany
Restaurant
User Reviews

3 Cristobal Srokowski - 3 years ago

Nice restaurant, food, service and wine. The only problem is that the owners decide to not use AC!!! During July-August Cologne has 38-40 Degrees and their AC is not working with temperatures over 30 degrees. Unbelievable

5 David Töller - 2 years ago

Excellent wine and food, super service

4 Nicole Gerold - 4 months ago

(Translated by Google) Nice atmosphere, delicious food, art on the plate, high priced. Service tries hard, but unfortunately you often have to pour water and wine yourself. Bread was not served until towards the end of the starter. Basically unproblematic, but another claim is suggested. Even the schnapps on the house doesn't change anything. Unfortunately, the sommelier does not convey the great desire to advise on wines in the low-price segment. Which is a shame because the wine list is excellent and the selection is huge. One mourns for a Yuri format. The proximity to the main station is great and it was nice that the master of the plates also came to the table.

(Original)
Schöne Atmosphäre, leckeres Essen, Kunst auf dem Teller, hochpreisig. Service bemüht, aber leider muss man sich oft Wasser und Wein selbst einschenken. Brot wurde erst gegen Ende der Vorspeise serviert. Grds unproblematisch, aber es wird ein anderer Anspruch suggeriert. Da ändert auch der Schnaps aufs Haus nichts. Leider vermittelt der Sommelier nicht die große Lust zu Weinen im Niedrigpreissegment zu beraten. Was sehr schade ist, denn die Weinkarte ist exzellent und Auswahl riesig. Da trauert man schon einem Yuri-Format nach. Die Nähe zum HBF ist super und schön war, dass der Meister der Teller auch zum Tisch kam.

5 Patrick Jung - 6 months ago

(Translated by Google) Outstanding food with a value for money that has not been seen in Germany for a long time, gigantic wine list with extremely fair prices and even subtle live music in a top ambience. Conclusion: Some reviews are reluctant to write because it will only make it more difficult to get a table yourself in the future...

(Original)
Herausragende Speisen mit einem lange nicht gesehenen Preis-/Leistungsverhältnis in Deutschland, Gigantische Weinkarte mit extrem fair kalkulierten Preisen und sogar dezente Livemusik in einem top Ambiente. Fazit: Manche Bewertungen schreibt man nur ungerne denn so wird es nur noch schwerer, selber einen Tisch zu ergattern in Zukunft...

5 ingo hofacker - a year ago

(Translated by Google) After Mr. Dolasse recommended the restaurant in the FAS last Sunday, we tried it for ourselves today at noon and can confirm the professional's assessment. The ceviche as a starter was very tasty, as was the taglierini with mushrooms and Belper Knolle (nice heat). The wine recommendations were appropriate - however, the open wine is well traveled. The napkin that is folded to match the business lunch should not go unmentioned! ????

(Original)
Nachdem Herr Dolasse am letzten Sonntag das Restaurant in der FAS so empfohlen hat, haben wir s dann heute Mittag selbst ausprobiert und können die Einschätzung des Profis bestätigen. Die Ceviche als Vorspeise war sehr lecker, die Taglierini mit Pilzen und Belper Knolle ebenfalls (schöne Schärfe). Die Wein-Empfehlungen waren passend - der offene Wein ist allerdings üppig bereist. Nicht unerwähnt bleiben soll die passend zum Business Lunch gefaltete Serviette! ????

2 Aloys Schmitz (AS) - 3 months ago

(Translated by Google) Service improved as the meal progressed.
Appetizer marinated shrimp - smallest amount and stray in taste.
Wiener schnitzel only 1 piece, asparagus as a side dish cooked soft, potatoes tasted uninteresting and unappetizing in color- 2 huge blobs of sauce- all on an earthenware plate that seemed totally overloaded. Our guests had fish that was overcooked and therefore dry.
280, - € for 4 people - no thanks / not again.

(Original)
Service steigerte sich im Verlauf des Essens.
Vorspeise marinierte Krabben- kleinste Menge und geschmacklich verirrt.
Wiener Schnitzel nur 1 Stück, Spargel als Beilage weich gekocht, Kartoffeln geschmacklich uninteressant und farblich unappetitlich- 2 riesige Kleckse Soße- das ganze auf einem Steingutteller, der total überladen wirkte. Unsere Gäste hatten Fisch, der viel zu lange gegart und deshalb trocken war.
280,- € für 4 Personen- nein Danke/ nicht noch einmal.

4 Kaja - 2 months ago

(Translated by Google) Upscale gastronomy, reasonable prices, food was delicious

(Original)
Gehobene Gastronomie, Preise vertretbar, Essen war lecker

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