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erdal akgül -
3 years ago
(Translated by Google) There were 6 of us and each ordered a 4-course menu for € 94. No wine accompaniment, with truffles and coffee for a total of 760 €. Length of stay 3.5 hours.
Very nice reception from the service staff and the restaurant manager. The ambiance was good, not too big with about 10 two tables on the right side of the restaurant.
All in all, it was an experience to dine in a starred restaurant, which, as Mr. Schuhbeck himself says, takes place in a somewhat more comfortable atmosphere than usual (for a starred restaurant).
As an amuse gueule there was a cold chestnut soup with truffle and with the coffee there were very tasty chocolate pralines.
Starter: Goose liver from Alsace (4 *), Nice salad (5 *) - Intermediate course: Breton lobster (3 *), truffled pasta course (5 *) - Main course: Saddle of venison (5 *), roasted entrecôte (4 *) - Dessert: Baked apple star (5 *), lemon and nut slices (4 *), rock garden (5 *).
I recommend: Nice salad, truffled pasta course, saddle of venison / entrecote and, as a dessert, baked apple star.
The coffee wasn't the best, but not too important.
(Original)
Wir waren zu 6 und haben je ein 4 Gänge Menü für 94€ bestellt. Keine Weinbegleitung, mit Trüffel und Kaffee für Insgesamt 760€. Dauer des Aufenthalts 3,5 Stunden.
Sehr netter Empfang vom Servicepersonal und dem Restaurantleiter. Das Ambiente war gut, nicht all zu groß mit etwa 10 zweier Tischen auf der rechten Seite des Restaurants.
Im Ganzen war es ein Erlebnis, in einem Sternerestaurant zu Speisen, das wie Herr Schuhbeck es auch selbst sagt in einer etwas bequemeren Atmosphäre als üblich (für ein Sternerestaurant) stattfindet.
Als Amuse-Gueule gab es ein kaltes Maronensüppchen mit Trüffel und zum Kaffee gibt es sehr leckere Schoko Pralinen.
Vorspeise: Gänseleber aus dem Elsaß (4*), Nizza Salat (5*) – Zwischengang: Bretonischer Hummer(3*), Getrüffeltes Nudelgangerl (5*) – Hauptgang: Rehrücken (5*), Rosa Gebratenes Entrecôte (4*) – Dessert: Bratapfel Stern (5*), Zitronen-Nuss-Schnitten (4*), Steingarten (5*).
Empfehlenswert von Mir: Nizza Salat, Getrüffeltes Nudelgangerl, Rehrücken/Entrecote und als Dessert Bratapfel Stern.
Der Kaffee war nicht dar beste aber nicht allzu wichtig.