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klass freudman -
6 years ago
(Translated by Google) The balance 111.30 euros, for 2 people, two glasses of wine, a glass of apple juice, two starters and two main courses, we had planned to order dessert, but given the quality of the food, we decided not to order anything else.
To describe it in more detail: the forest mushroom essence is strong but too salty, the 2 pheasant ravioli are decent but not really "cooking art", the bread stick with cranberries and chestnut cream is delicious.
The tuna fillet is delicious, but the carrot and coriander salad is beneath all the dignity of a chef, really absolutely bottom cooking drawer, no esprit, tastes half like hay.
The 2 kinds of salt marsh lamb was fine, the leg was lukewarm and the shoulder was fine too, but then the salt leg came around the corner again.
People: the salt can spoil a good meal, the taste stays away.
The Odenwald saddle of venison was also delicious, only the side dish in the form of red cabbage tasted normal.
My wife also thought the food was too salty.
The ambiance is good but when it gets crowded it gets loud quickly.
Toilets clean and tidy.
Service is friendly.
Conclusion: Perfect for the chic crowd, they spend a lot of money and then think they have eaten something delicious.
For "normalos" I would only recommend it once, because for the money you don't get what you hope for here.
(Original)
Die Billanz 111,30 euro, für 2 Personen, zwei Gläser Wein, ein Glas Apfelsaft, zwei Vorspeisen und zweimal Hauptgang,es war von uns geplant noch Dessert zu bestellen aber bei der Qualität des zubereiteten Essens haben wir beschlossen nichts mehr zu bestellen.
Näher beschrieben: Die Waldpilzessenz ist kräftig aber zu salzig,die 2 Ravioli vom Fasan sind ordentlich aber keine wirkliche "kochkunst", der brotstick mit preiselbeeren und maronencreme ist delikat.
Das Thunfischfilet ist lecker aber der karotten-koriandersalat ist unter aller würde eines Küchenchef,wirklich absolut unterste kochschublade,kein esprit,schmeckt halber wie Heu.
Das 2erlei vom Salzwiesenlamm war in Ordnung die Keule war lauwarm,und die Schulter war auch in Ordnung aber da kam schon wieder die Salzkeule um die Ecke.
Leute:das Salz kann ein gutes Essen verderben,der Geschmack bleibt weg.
Der Odenwälder Rehrücken war auch lecker nur die Beilage in Form von Rotkohl war geschmacklich normal.
Meine Frau war auch der Meinung dass das Essen zu salzig war.
Das Ambiente ist gut aber wenn es voll wird dann wird es schnell laut.
Toiletten sauber und ordentlich.
Bedienung ist freundlich.
Fazit: Für die Schickeria perfekt, die geben viel Geld aus und meinen dann was leckeres gegessen zu haben.
Für "normalos" würde ich es nur einmal empfehlen, denn für das Geld kriegt man hier nicht das was man sich erhofft.