5
Mario Schreiber -
4 years ago
(Translated by Google) nice solo dinner business stopover:
super friendly and attentive staff, great wines and food, above-average quality and serious, discretely upscale,
starter: tuna tataki wonderfully balanced and fresh,
main course: breast of guinea fowl on vegetables with creations of mashed potatoes on top,
desert: French soft cheese variation
total for 65eur incl. 2x 0.2ltr. wonderful Pinot Gris from the Palatinate from the Jesuitenhof (M. Schneider). completely reasonable in price. The dishes are very nicely arranged, clean, cooked to the point, prepared and served, great consistency and color of meat and vegetables, the overall composition was not experimented with in terms of taste (classic and great, bravo) but just as it should be, beautifully rounded and with peaks of individual aroma explosions . Nice insider tip discovered by accident. again any time
(Original)
schönes Solo-dinner geschäftlicher zwischenstop:
super freundliches und aufmerksames personal, tolle weine und speißen, überdurchschnittliche Qualität und seriös diskret gehoben,
starter: tunfisch tataki herrlich abgestimmt und frisch,
hauptgang: Perlhuhnbrust an gemüse mit kreationen aus kartoffelstampf top,
desert: franz. weichkäsevariation
ges. für 65eur inkl. 2x 0.2ltr. herrlicher grauburgunder aus der pfalz vom jesuitenhof (M. Schneider). preislich völlig angemessen. speißen sehr schön angerichtet, sauber, auf den punkt gegart, zubereitet und serviert, tolle konsitenz und farbe von fleisch und gemüse, gesamtkomposition geschmacklich keine experimente gemacht (klassisch und toll, bravo) sondern so wie das sein muss schön abgerundet und mit spitzen einzelner aromaexplosionen. schöner restaurant-geheimtipp rein zufällig entdeckt. jederzeit gerne wieder