5
Su Odabasi -
7 months ago
(Translated by Google) We were spontaneously in this area and discovered the restaurant by accident. It is reminiscent of traditional small restaurants that can also be found in Thailand.
There is a small indoor area with 2-3 tables and a slightly larger outdoor area. The Thai food is authentic and reasonably priced (8-11€ per dish).
We had red Thai curry (vegan/vegetarian) and a traditional Thai dish with meat not on the menu, cooked to our request. There are plenty of dishes for vegetarians and vegans (see menu). On request, you can also cook a little spicy.
There were also vegetable balls as a starter, which tasted very good (similar to potato pancakes with vegetables). The dishes were very tasty, the portions large.
There was also Chang beer and mango juice. We went home completely satisfied and full and will definitely visit this small restaurant again.
(Original)
Wir waren spontan in dieser Gegend und haben das Restaurant zufällig entdeckt. Es erinnert an traditionelle kleine Restaurants, die man auch in Thailand öfter findet.
Es gibt einen kleinen Innenbereich mit 2-3 Tischen und einen etwas größeren Außenbereich. Das Thai-Essen ist authentisch und preislich in Ordnung (8-11€ pro Gericht).
Wir hatten rotes Thai Curry (vegan / vegetarisch) und ein traditionelles Thai-Gericht mit Fleisch, das nicht auf der Karte stand und auf unseren Wunsch gekocht wurde. Es gibt hier jede Menge Gerichte für Vegetarier und Veganer (siehe Speisekarte). Auf Wunsch wird auch wenig scharf gekocht.
Dazu gab es Gemüsebällchen als Vorspeise, die sehr gut geschmeckt haben (ähnlich wie Kartoffelpuffer mit Gemüse). Die Gerichte waren sehr lecker, die Portionen groß.
Zudem gab es Chang Bier und Mango Saft. Wir sind rundum zufrieden und satt heimgefahren und werden dieses kleine Restaurant bestimmt wieder besuchen.