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Stepho J -
3 months ago
(Translated by Google) Rolls are a bit light for the price and they haven't figured out the browning yet.. Sometimes very light, sometimes pure crust...
On Sundays, we are regularly sold rolls that taste like they were baked the day before. (perhaps a disadvantage going there shortly after 8...) unfortunately you only taste and feel the difference after cutting it open, but that's cheeky for the price per roll... during the week they always taste the same.
Otherwise the grilled bread is always very good, baguettes, chocolate croissants and donuts are also great.
Let's hope it stays that way, we can't bake them that well ourselves yet..
(Original)
Brötchen für den Preis etwas leicht und mit der Bräunung habe die es noch nicht so raus.. Manchmal sehr hell, manchmal Kruste pur...
Sonntags werden uns regelmäßig Brötchen verkauft, die wie vom Vortag wieder aufgebacken schmecken. (vielleicht ein Nachteil kurz nach 8 hinzugehen...)man schmeckt und fühlt den unterschied leider erst nach dem aufschneiden, aber das ist für den preis pro Brötchen frech... unter der Woche schmecken die sonst auch immer gleich.
Sonst das grillbrot immer sehr gut, Baguettes, schokocroissants und Donuts auch top.
Mal hoffen, dass das auch so bleibt, die bekommen wir noch nicht selbst gebacken so gut hin..