art'eat in Cologne

Parking lot, Holzmarkt 4, 50676 Köln, Germany
Restaurant Bar Japanese restaurant
User Reviews

1 Alfred H - 5 years ago

Started off with a warm beer. I had already finished my main course (which for some reason came before the appetizer) before my girlfriend even got hers. And when my second dish, the crispy duck came, it was barely cooked. I talked to the Waiter and pointed it out to which he replied that that's how the prepare it. The rest of the food was edible at best. And the prices were rediculously high! I would definitely not recommend this place to anyone

5 Peter Peerdeman - 9 years ago

A real recommendation. High quality, well prepared and exciting choice of ingredients. Great service. Well worth the expense!

1 Cluster - 4 years ago

Not going to return here ever

2 M S - 5 years ago

(Translated by Google) Was eating here last night. As you know, the first impression counts. And that was really good at first. Unfortunately, my expectations were gradually pushed lower and lower. The staff tried hard. Unfortunately very disorganized from time to time. But always friendly. After looking at the menu, the food must be outstanding. Unfortunately, in my opinion, somewhat overpriced. Potatoes not completely through. Roast beef steak but to the point. But does that have to cost between € 33 and € 40 without side dishes? Probably not.
In my opinion, the management specifies an upscale atmosphere due to the closed hotel, which the staff cannot fully meet.
The valuation would have been better if the prices were not quite as high.

(Original)
War gestern Abend hier essen. Der erste Eindruck zählt ja bekanntlich. Und der war erstmal richtig gut. Leider wurden meine Erwartungen nach und nach immer weiter in den Keller getrieben. Das Personal bemüht. Leider ab und zu sehr unorganisiert. Aber immer freundlich. Nach einem Blick in die Karte muss das Essen überragend sein. Leider wohl meines Erachtens etwas überteuert. Kartoffeln nicht ganz durch. Roastbeef Steak aber auf den Punkt gebraten. Aber ob das zwischen 33€ und 40€ ohne Beilagen kosten muss? Wohl eher nicht.
Meiner Meinung nach wird hier von der Geschäftsleitung ein gehobene Atmosphäre aufgrund des abgeschlossenen Hotels vorgegeben, das vom Personal nicht ganz erfüllt werden kann.
Die Bewertung wäre besser ausgefallen, wenn die Preise nicht ganz so abgehoben wären.

5 Steffi - 4 years ago

(Translated by Google) I absolutely cannot understand the bad reviews. Our 5-course tasting menu in the Chino Latino was simply fantastic! Especially the Wagyu tartare with wasabi crumble. Prepared to the point and something very special in taste. Thanks to Darrick Carter and his team for the great evening!

(Original)
Ich kann die schlechten Bewertungen absolut nicht nachvollziehen. Unser 5-Gänge Tasting-Menü im Chino Latino hat einfach fantastisch geschmeckt! Besonders das Wagyu Tatar mit Wasabi Crumble. Auf den Punkt zubereitet und geschmacklich etwas ganz besonderes. Danke an Darrick Carter und sein Team für den tollen Abend!

5 St Au - 4 years ago

(Translated by Google) We had a wonderful evening there. The 5 course meal was to die for... starting with a slightly spicy cold soup, followed by Wagyu tartare with quail egg, turbot and prawns on a lemon thyme gravy, herb crusted lamb and finally a dream of iced lemon, basil and strawberry. The individual ingredients were perfectly matched. The recommended wines harmonized perfectly with the courses.
The service was friendly and attentive. The ambience on the terrace is nice and invites you to linger.
The price-performance ratio is really very good... you get great quality and super fresh products. Mr. Carter and his team are doing a great job.
I'm already looking forward to the next visit ????

(Original)
Wir hatten einen wundervollen Abend dort. Das 5-Gänge-Menü war ein Traum ... beginnend mit einem leicht schärfen kaltem Süppchen, gefolgt von Tatar vom Wagyu mit Wachtelei, Steinbutt und Garnelen auf einem Zitronen Thymian Soßenspiegel, Lamm im Kräutermantel und zum Anschluss einen Traum aus geeister Zitrone, Basilikum und Erdbeere. Die einzelnen Zutaten waren perfekt aufeinander abgestimmt. Die empfohlenen Weine harmonierten zu den Gängen hervorragend.
Der Service war freundlich und aufmerksam. Das Ambiente auf der Terrasse ist schön und lädt zum Verweilen ein.
Das Preis-Leisungs-Verhältnis ist wirklich sehr gut...man bekommt eine tolle Qualität und super frische Produkte serviert. Herr Carter und sein Team machen einen tollen Job.
Ich freue mich schon auf den nächsten Besuch????

1 Sven Fischer - 5 years ago

(Translated by Google) The soup was too salty. The duck was too raw. The tuna was okay but what was underneath tasted like curd soap (ginger?). If I could I would rate 0 stars. Doesn't match the high standard and service the hotel offers.

(Original)
Die Suppe war versalzen. Die Ente war zu Roh. Der Thunfisch war okay aber das was darunter war hat nach Kernseife (Ingwer?) Geschmeckt. Wenn Ich könnte würde ich 0 Sterne bewerten. Passt überhauptnicht zu dem hohen Standart und Service den das Hotel bietet.

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