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Rita Bee -
a month ago
(Translated by Google) Ever since the Kartoffelacker opened on the 6th floor following renovations, we've practically been regulars there. Even now after Corona, we couldn't wait to see our nice chefs again and enjoy the delicious food. It was wonderful, even if you can't sit at the counter again at the moment. In order to get enough space, I recommend being there at 12 p.m. sharp, otherwise you could be unlucky. Even if it takes a little longer (especially with the baked dishes), it's worth it, it tastes delicious. We remain loyal to the potato field and are already looking forward to the next time.
Addendum: Went back in July 2020, still our lovely chefs always up for a joke. You can now sit at the counter again. Fried potatoes and scrambled eggs very delicious!!
July 2021. Great again. As always!
May 2022. Still delicious!
August 2022. Awesome!!! As always
(Original)
Seitdem der Kartoffelacker nach dem Umbau in der 6. Etage eröffnet hat, sind wir dort praktisch Stammgäste. Auch jetzt nach Corona, wir konnten es nicht erwarten, wieder unsere netten Köche zu sehen und das leckere Essen zu geniessen. Es war herrlich, auch wenn man momentan noch nicht wieder am Tresen sitzen kann. Damit man noch gut Platz bekommt, empfehle ich, Punkt 12 Uhr dort zu sein, sonst könnte man Pech haben. Auch wenn es mal etwas länger dauert (besonders bei den überbackenen Gerichten), es lohnt sich, schmeckt lecker. Wir bleiben dem Kartoffelacker treu und freuen uns schon aufs nächste Mal.
Nachtrag: Wieder dagewesen im Juli 2020, immer noch unsere netten Köche, die immer zu einem Spaß aufgelegt sind. Mittlerweile kann man auch wieder am Tresen sitzen. Bratkartoffel u. Rührei sehr sehr lecker!!
Juli 2021. Wieder super. Wie immer!
Mai 2022. Immer noch sehr lecker!
August 2022. Super!!! Wie immer