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Ralph Pollnow -
5 months ago
(Translated by Google) So I was kind of surprised.
A business menu for 7€, starter (iceberg lettuce with lemon dressing), then beef boulette with Brussels sprouts and parsley potatoes as a main course, so really good and tasty! The lemon dressing was made in-house, with the main course there was sauce and we were asked if we wanted mustard. The parsley potatoes were tossed in butter and parsley, not just poured over them, the Brussels sprouts were halved and freshly prepared. I'm just flattened... When asked, there was also sauce, the food was accurate, prepared with love and skill, all for 7 €, unbeatable!
(Original)
Also ich war sowas von Überrascht.
Ein Business Menü für 7€, Vorspeise (Eisbergsalat mit Zitronendressing) , dann als Hauptgericht Rinderboulette mit Rosenkohl und Petersilienkartoffeln, also richtig gut und lecker! Das Zitronendressing würde selbst gefertigt, beim Hauptgang gab es Soße dazu und es wurde gefragt ob auch Senf gewünscht ist. Die Petersilienkartoffeln wurden in Butter und Petersilie geschwenkt, nicht nur übergossen, der Rosenkohl wurde halbiert und frisch angerichtet. Ich bin einfach geplättet... Auf Nachfrage hatte es auch noch Soße nachgegeben, das Essen war akkurat , mit Liebe und Können angerichtet, das alles für 7€ , unschlagbar!