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Jörg Tibo-Renner -
3 years ago
(Translated by Google) We were on the first sunny days in the ice cream parlour, at the taxi rank, Stuttgart Degerloch.
The service was totally overwhelmed with only a few tables and guests. We ordered :
2 lattes macchiato
2 bitter lemons
2 fruit cups of ice cream, under which we imagine fresh, mixed fruit in the sunny, warm time! We received two scoops of ice cream in a small bowl with pineapple pieces from the can. That was the fruit cup! We were very disappointed because we knew the ice cream parlor previously with the operator Santini!
Unfortunately, our bitter lemon was sold out that day too! Sorry folks, something like this shouldn't happen.
The best thing was the price for a bowl of ice cream with canned pineapple €7.90... this price was and is not justified!
Our conclusion:
Once and never again !!!!!!
Some people think gastronomy is so easy, but you should already have a little idea of u200bu200bwhat you're doing!
I would like to emphasize that I/we could do a lot better, but our criticism bounced off the restaurant management!
We are both trained restaurateurs and know what we are talking about....
Joerg u0026 Siggi Tibo/Renner
(Original)
Wir waren an den ersten sonnigen Tagen in der Eisdiele , am Taxiplatz, Stuttgart Degerloch .
Die Bedienung war mit wenigen Tischen und Gästen total überfordert. Wir bestellten :
2 Latte Machiato
2 Bitterlemone
2 Früchtebecher Eis , darunter stellten wir uns in der sonnigen , warmen Zeit , frische , gemischte Früchte vor ! Bekommen haben wir in einem kleinen Schälchen , zwei Kugeln Eis, mit Annanas Stücke aus der Dose . Das war der Früchtebecher ! Wir waren sehr enttäuscht, da wir das Eiscafé vorher mit dem Betreiber Santini kannten !
Unser Bitterlemon war leider auch an diesem Tag ausverkauft ! Sorry Leute , so was darf nicht passieren .
Das beste war dann der Preis für ein Schälchen Eis mit Dosenananas 7,90€......dieser Preis war und ist nicht gerechtfertigt !
Unser Fazit:
Einmal und nie wieder !!!!!!
Manche Leute glauben , die Gastronomie ist so easy , doch sollte man schon ein wenig Ahnung davon haben , was man da tut !
Ich möchte betonen , das ich/wir es viel besser machen könnten , aber unsere Kritik prallte an der Restaurantleitung ab !
Wir sind beide gelernte Gastronomen und wissen von was wir reden ....
Joerg u0026 Siggi Tibo/Renner