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Olli Zart -
3 years ago
(Translated by Google) A comfortably furnished dining room with a small menu of Austrian dishes.
We had spinach dumplings for starters and Wiener Schnitzel with cranberries and potato salad and Kaiserfleisch with chives potatoes for the main course.
While the starter was asked in between if everything was okay, this was no longer the case with the main course.
What ended up with us from the kitchen was great in taste, but optically could be tickled a little more, e.g. with a little chives or parsley on the potato salad or a small salad garnish with the spinach dumpling which costs 6 €.
The spoon ordered from the waitress to be able to finish the delicious sauce of the Kaiserfleisch was unfortunately forgotten and only after 10 minutes did we get the attention of the male colleague.
He reacted visibly annoyed to the forgotten spoon when asked, whereupon he disappeared without a word and then brought a spoon, well, cold sauce is not that great now.
Then asked him about the cold in the restaurant near the window front and that the cold heating had been mentioned to the colleague before the order, elicited no reaction from him.
Not being able to deal with criticism is a shame, as it is everywhere in gastronomy, and this was probably the reason why we were not asked whether we wanted something to drink or a dessert.
Incidentally, the Kaiserschmarrn is only served from 10 p.m. !?
Due to the service only three stars, the kitchen service alone would have deserved 4 stars.
(Original)
Ein gemütlich eingerichteter Gastraum mit einer kleinen Karte Österreischicher Gerichte.
Wir hatten Spinatknödel zur Vorspeise und zum Hauptgang Wiener Schnitzel mit Preiselbeeren und Kartoffelsalat und Kaiserfleisch mit Schnittlauchkartoffeln.
Während bei der Vorspeise zwischendurch gefragt wurde ob alles in Ordnung ist, war dies beim Hauptgang nicht mehr der Fall.
Was aus der Küche bei uns landete war geschmacklich top, optisch ließe sich aber noch etwas mehr rauskitzeln, z.B. mit etwas Schnittlauch oder Petersilie auf dem Kartoffelsalat oder einer kleinen Salatgarnitur beim Spinatknödel der 6 € kostet.
Der bei der Kellnerin bestelle Löffel um die sehr leckere Soße des Kaiserfleisch aufessen zu können wurde leider vergessen und erst nach 10 Minuten erlangten wir die Aufmerksamkeit des männlichen Kollegen.
Dieser reagierte sichtlich genervt auf den vergessen Löffel angesprochen, worauf er wortlos verschwand um dann einen Löffel zu bringen, naja kalte Soße ist jetzt nicht ganz so toll.
Ihn dann noch auf die Kälte im Lokal bei der Fensterfront angesprochen und das man die kalte Heizung schon vor der Bestellung bei der Kollegin angesprochen hatte, entlockte Ihm auch keine Reaktion.
Nicht mit Kritik umgehen zu können ist wie überall auch in der Gastronomie schade und wahrscheinlich war dies auch der Grund das man uns nicht fragte ob man noch was zu Trinken oder ein Dessert wolle.
Den Kaiserschmarrn gibt es übrigens erst ab 22 Uhr!?
Aufgrund der Serviceleistung nur drei Sterne, die Küchenleistung alleine hätte 4 Sterne verdient.