5 Swetlana Ziz - 3 months ago
super service great pizza, salad and spaghetti! The owner is a kind person⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 Swetlana Ziz - 3 months ago
super service great pizza, salad and spaghetti! The owner is a kind person⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
3 Kristof Meeus - 3 years ago
Just ok
5 Rihan iqbal - 2 years ago
Freinds
5 Denny Dörfler - 3 years ago
Top
4 Leon Wang - 4 years ago
good pizza
1 Fritz Müller - a year ago
(Translated by Google) Underground - all other terms that come to mind for this shop are not socially acceptable.
Why did I order there?
Because PA is on vacation. Was also the first and last time. He actually owns the pizza thrown behind the counter and "drum a Schelln" with it. Why?
Call - unfriendly and you get snapped at because he doesn't understand German. After the specified 20min. I was received in a similarly provocative manner and for 5 minutes. consoled. After a total of 45min. I was allowed to receive the "pizza". If only I would have looked under the lid instead of quickly delivering the lukewarm thing to the starving pack's home. Because what was to be seen underneath brings every blood pressure monitor to its limit.
Pizza Gorgonzola (+ Parma u0026 Knobi) and Foccacia were ordered. What I received is 2x soft cloths made from 100% cheap products. Topping? (see photos) Somehow everything in this hut seems to be a Margherita with 10g of different toppings. Gorgonzola was 1 spot on the entire "pizza" and the Parma was something like Black Forest. That's cheating!!!
I'm counting the days until PA is open again. There you get not only friendliness but also good food!
(Original)
Unterirdisch - alle anderen Begrifflichkeiten die mir zu diesem Laden einfallen sind nicht salonfähig.
Warum habe ich da bestellt?
Weil PA im Urlaub ist. War auch das erste und letzte Mal. Eigentlich gehört ihm die Pizza hinter die Theke geworfen und noch „drum a Schelln“ dazu. Warum?
Anruf - unfreundlich und man wird noch angeblafft weil er kein Deutsch versteht. Nach den angegeben 20min. wurde ich ähnlich provozierend empfangen und auf 5min. vertröstet. Nach insgesamt 45min. durfte ich die „Pizza“ entgegennehmen. Hätte ich doch mal unter den Deckel gesehen anstatt schnell das lauwarme Ding Zuhause der hungernden Meute zu liefern. Denn was darunter zu sehen war bringt jedes Blutdruckmessgerät an seine Belastungsgrenze.
Bestellt waren Pizza Gorgonzola (+ Parma u0026 Knobi) und Foccacia. Was ich erhalten habe ist 2x weiche Lappen die zu 100% aus billig Produkte bestehen. Belag? (siehe Fotos) Irgendwie scheint in dieser Hütte alles eine Margherita mit 10g unterschiedlichem Belag zu sein. Gorgonzola war 1 Fleck auf der gesamten „Pizza“ und der Parma war sowas wie Schwarzwälder. Das ist BETRUG!!!
Ich zähle die Tage bis PA wieder offen hat. Dort bekommt man neben Freundlichkeit auch gutes Essen!
2 Dieter Käppel - a year ago
(Translated by Google) All around borderline "user experience". The name of the pizza has changed, I thought you will try again. Already when I called, my greeting was returned in an unfriendly manner with: "Place your order, two three customers are waiting". Customer disturbs business.
Then I dared ask how long the order would take. When I got there after the specified 20 minutes, he told me I had to wait another 5 minutes. In fact, it was another 20, so a total of 40 minutes. No wonder, too, because only one of the three ovens was in operation. It was only one person who took orders, made phone calls, placed the pizza, put it in the oven, packed, collected and handed it over.
I found it interesting that the same menu applies as for Pizza Americana. The pizzas are, however, much thinner, there were 12 kideny beans on my Mexicana. My taste is that there is a lot of glutamate in the tomato sauce.
(Original)
Rundum grenzwertige "Benutzererfahrung". Die Pizza hat umfirmiert, dachte ich versuchst du es nochmal. Bereits beim Anruf erwiderte man meine Begrüßung wenig freundlich mit: "Bestellen Sie, habe zwei drei Kunden warten". Kunde stört beim Geschäft.
Dann habe ich mich noch erdreistet zu fragen, wie lange die Bestellung dauern würde. Als ich nach den angegebenen 20 Minuten dort war, sagte er mir, ich müsse noch 5 Minuten warten. Tatsächlich sind es nochmal 20, also insgesamt 40 Minuten geworden. Kein Wunder auch, weil von den drei Öfen nur einer in Betrieb war. Es war auch nur eine Person, die Bestellungen annimmt, telefoniert, die Pizza belegt, in den Ofen schiebt, verpackt, abkassiert und aushändigt.
Interessant fand ich, dass dieselbe Speisekarte wie bei der Pizza Americana gilt. Die Pizzen werden allerdings deutlich dünner belegt, auf meiner Mexicana befanden sich ganze 12 Kidenybohnen. Meines Geschmacks nach befindet sich in der Tomatensoße jede Menge Glutamat.
Hotel Silberhorn
Fischbacher Hauptstraße 108-112, 90475 Nürnberg, Germany
Gasthof Postkutsche
Fischbacher Hauptstraße 109, 90475 Nürnberg, Germany
Belfi Eis
Fischbacher Hauptstraße 133, 90475 Nürnberg, Germany
Café FaBene
Fischbacher Hauptstraße 133, 90475 Nürnberg, Germany
Bakery u. confectionery Auer
Fischbacher Hauptstraße 136, 90475 Nürnberg, Germany
FliesenSchmidt Fischbach
Fischbacher Hauptstraße 61A, 90475 Nürnberg, Germany
Zum Blauen Stern
Fischbacher Hauptstraße 160, 90475 Nürnberg, Germany
SweetS Coffeeshop
Fischbacher Hauptstraße 186, 90475 Nürnberg, Germany
Restaurant Trattoria Pizzeria Da Zio Vito
Fischbacher Hauptstraße 186, 90475 Nürnberg, Germany
Pizzeria Americana
Fischbacher Hauptstraße 198, 90475 Nürnberg, Germany