1 Ale ssio - 3 years ago
(Translated by Google) This café is operated by the owner of the "King Doner" doner kebab located next door. In this café, bakery products are purchased by the Lukas bakery (wary of a corresponding quantity discount) and then resold with a surcharge (the prices are nonetheless humane). Ultimately, this café sells the same products that can be purchased through the city's usual chain stores and bakeries. The staff is friendly, but I see that in gastronomic establishments as a basic requirement and not as a special quality feature. The store convinces neither by the quality of the goods, nor by a certain unique selling point. For a coffee is enough. Nevertheless, here someone wants fast money!
(Original)
Dieses Café wird von dem Inhaber der "King-Döner"-Dönerbude betrieben, die sich direkt nebenan befindet. In diesem Café werden Backwaren von der Lukas-Bäckerei aufgekauft (warsch über einen entsprechenden Mengenrabatt) und dann mit Preiszuschlag weiterverkauft (die Preise sind trotzdem human). Letztlich verkauft dieses Café damit die gleichen Produkte, die man über die üblichen Filial-und Systembäckereien der Stadt beziehen kann. Das Personal ist zwar feundlich, aber das sehe ich in gastronomischen Betrieben auch als eine Grundvoraussetzung an und nicht als ein besonderes Qualitätsmerkmal. Der Laden überzeugt weder durch die Qualität der Waren, noch durch ein bestimmtes Alleinstellungsmerkmal. Für nen Kaffee reichts. Trotzdem, hier will jemand ans schnelle Geld!