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Mandy Heyer -
a month ago
(Translated by Google) We were in the mood for pizza and pizza from an old baker's stone oven sounded interesting. So it was off to the restaurant. The ambience was very cozy and detailed decorated. I have to say, I liked the outdoor area best. Inside everything was just prepared for a big celebration for the WE. We ordered a homemade iced tea, raspberry tea with mint and lemon, very tasty. In addition to pizza, the menu offered good home cooking. The menu wasn't too full, which I like, as you can assume that the food is fresh and seasonal. Our pizzas looked very good. It wasn't your typical greasy, very thin Italian pizza! But rather the "German style" ???? a good dough, not too yeasty in taste. The topping was sufficient and nicely distributed on the pizza. With the sizes 16, 24 and 28cm there was something for everyone and everything was fine. We will definitely go back and try the schnitzel ????
(Original)
Wir hatten Lust auf Pizza und Pizza aus einem alten Bäcker -Steinofen klang interessant. Somit ging es auf in die Gaststätte. Das Ambiente war sehr gemütlich und detailreich dekoriert. Ich muss sagen, der Außenbereich gefiel mir am Besten. Drinnen war gerade alles für eine große Feier fürs WE vorbereitet. Wir bestellten einen selbstgemachten Eistee, Himbeertee mit Minze und Zitrone, sehr lecker. Neben Pizza bot die Karte gute Hausmannskost. Die Karte war nicht allzu voll, was mir gefällt, da dann davon auszugehen ist, dass die Speisen frisch und saisonal zubereitet werden. Unsere Pizzen sahen sehr gut aus. Es war keine typisch fettige, sehr dünne italienische Pizza! Sondern eher der "deutsche Style" ???? ein guter Teig, nicht zu hefelastig im Geschmack. Der Belag ausreichend und schön verteilt auf der Pizza. Mit den Größen 16, 24 und 28cm war für jeden was dabei und voll in Ordnung. Wir werden bestimmt nochmal hergehen und die Schnitzel probieren ????