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D. Berg -
2 months ago
(Translated by Google) We are always pleased to find a restaurant on a pitch. It was particularly busy here and we had to postpone our evening meal and reserve it in advance. No problem on vacation. The ambience is maritime and well chosen in the implementation. The comfort factor sets in immediately. Due to the size of the room, the general volume can be classified as high. The staff (2 people in the service) friendly, slightly uncoordinated. Empty aisles should be rented out if "empties" (except for glasses) take up table space unnecessarily.
Our table was clean, the cruets weren't dirty and filled. The decoration was a candle in a jar and real flowers. The menu is sufficiently dimensioned and laid out clearly.
The children's portion is a good size and the schnitzel was described as delicious by the child. (As a tip, stained fries should be removed from the plate, these show guests the degree of attention the chef has at the plate. My pan left no reason for displeasure, all three types of meat and the crunchy beans overwhelmed.
The rump steak, on the other hand, had had too much or too long a temperature, so unfortunately it was no longer possible to land on the spot.
The price/performance structure is balanced.
Clear visit recommendation, continued good business.
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This nagging about prices is currently a huge problem in gastronomy, some prefer to put 10€ and more in the cigarette machine without batting an eyelid, but the apparent poverty then discharges itself in the form of incomprehension on the menu!
(Original)
Wir sind immer erfreut ein Restaurant auf einem Stellplatz anzutreffen. Hier war besonders Betrieb und wir mussten unser Abendbrot zeitlich verschieben und vor reservieren. Kein Problem im Urlaub. Das Ambiente ist maritim und gut in der Umsetzung gewählt. Der Gemütlichkeitsfaktor stellt sich sofort ein. Die allgemeine Lautstärke ist auf Grund der Größe des Raumes, als hoch einzuordnen. Das Personal (2 Personen im Service) freundlich, leicht unkoordiniert. Leergänge sollten vermieten werden, wenn "Leergut" (außer Gläser) unnötig Tischplatz einnehmen.
Unser Tisch war sauber, die Menagen nicht verschmutzt und befüllt. Die Dekoration war eine Kerze im Glas und echte Blumen. Die Speisekarte ist völlig ausreichend dimensioniert und übersichtlich angelegt.
Die Kinderportion hat ein gutes Maß und das Schnitzel wurde vom Kind als lecker bezeichnet. (Als Tipp, fleckige Pommes sollte man vom Teller entfernen, diese zeigen Gästen, den Aufmerksamkeitsgrad des Koches beim Teller belegen. Meine Pfanne lies keinen Grund für Unmut zu, alle drei Fleischsorten und die knackigen Bohnen überzeuten.
Das Rumpsteak hingegen, hatte zu viel oder zu lange Temperatur gehabt, damit war leider keine Punktlandung mehr möglich.
Das Preis/ Leistungsgefüge bewegt sich in Waage.
Klare Besuchsempfehlung, weiterhin gute Geschäfte.
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Dieses Genörgel über Preise ist zur Zeit ein riesen Problem in der Gastronomie, einige stecken lieber 10€ und mehr in den Zigarettenautomat ohne mit der Wimper zu zucken, bei der Speisekarte entlädt sich dann aber die scheinbare Armut in Form von Unverständnis!