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Anna Einfeldt -
2 weeks ago
(Translated by Google) First the positives:
My husband and I are regulars and love going there. Particularly noteworthy is the always friendly staff and the value for money BEFORE the reopening.
Now for my criticism:
After the reopening, the prices went up, which I can understand, because the staff (which is now clearly available in large numbers) wants to be paid and in general everything has become more expensive, BUT I find it cheeky to raise the prices and reduce portions. I had a portion of spaghetti gamberoni for €14, which was significantly smaller than what I'm used to. It's all about the amount of the filling side dish and not the shrimp. The latter were enough on the plate.
First of all, there is now bread with oil and balsamic vinegar. That looks very nice, but both I and my husband want the good pizza rolls with garlic dip back!!
(Original)
Zuerst das Positive:
Mein Mann und ich sind Stammgäste und sehr gerne dort. Besonders hervorzuheben ist das stets freundliche Personal und das Preis - Leistungs - Verhältnis VOR der Neueröffnung.
Nun zu meiner Kritik:
Nach der Neueröffnung wurden die Preise angezogen, was ich nachvollziehen kann, denn Personal (was jetzt in deutlicher Menge vorhanden ist) will bezahlt werden und im allgemeinen ist alles teurer geworden, ABER die Preise anzuheben und Portionen zu verkleinern empfinde ich als frech. Ich hatte eine Portion Spaghetti Gamberoni für 14€, die deutlich kleiner war als ich es gewohnt bin. Dabei geht es um die Menge der Sättigungsbeilage und nicht um die Garnelen. Letztere waren genügend auf dem Teller.
Vorweg gibt es jetzt Brot mit Öl und Balsamico. Das sieht sehr schön aus aber sowohl ich als auch mein Mann wünschen uns die guten Pizzabrötchen mit Knoblauchdip zurück!!