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Stefan Z -
4 years ago
(Translated by Google) I was there twice, after 2 p.m. I was always alone in the snack bar. At that time the selection was clear, ok, I ordered from the menu of the day (more like a blackboard). Why does a dish of the day take 20 minutes for only one customer even though everything is ready in the display? The fried potatoes had the consistency of gummy bears, the rest seemed to be finished or frozen goods. When I was asked while walking whether everything was okay, I first distracted from the topic, it didn't help, the question was repeated. When I answered honestly I got the answer that it was practically my own fault, since I am so late. Well, learned something again.
(Original)
Ich war dort zwei mal, nach 14 Uhr war ich immer allein im Imbiss. Die Auswahl war zu dieser Zeit übersichtlich, ok, ich bestellte von der Tageskarte (eher Tafel). Warum dauert ein Tagesgericht bei nur einem Kunden 20 Minuten obwohl alles fertig in der Auslage liegt? Die Bratkartoffeln hatten die Konsistenz von Gummibären, der Rest schien Fertig- bzw. TK-Ware zu sein. Als ich beim Gehen noch gefragt wurde ob alles in Ordnung war lenkte ich zuerst von Thema ab, es half nichts, die Frage wurde wiederholt. Als ich ehrlich antwortete bekam ich zur Antwort, dass ich praktisch selbst Schuld bin, da ich ja so spät komme. Gut, wieder etwas gelernt.