1 Michael Richter - 6 years ago
(Translated by Google) Were in the chicken house on 04/02/16. Quality and price don't go together. The "Wiener Schnitzel" already drew attention to itself with its appearance and called for caution and that's how it was. Breading old and gray, flesh wafer-thin and old. Returned. The waiters talked about it and regretted that I had already cut the schnitzel in half (if at all, you should do it a little more quietly), otherwise you would certainly have put the same piece in the fryer again. Doesn't work at all!!!!! Don't get your hopes up: schnitzel number 2 had the same characteristics and the price for it... 16.10€. Absolutely not recommended.
(Original)
Waren am 02.04.16 im Hühnerhaus. Qualität und Preis passen nicht zusammen. Das "Wiener Schnitzel" machte schon mit seinem Äusseren auf sich aufmerksam und mahnte zur Vorsicht und so war es dann auch. Panade alt und grau, Fleisch hauchdünn und Alt. Zurückgegeben. Die Kellner unterhielten sich darüber und bedauerten, das ich das Schnitzel schon in der Mitte durchgeschnitten hatte (sollte man, wenn überhaupt, etwas leiser tun), sonst hätte man sicherlich das gleiche Stück nochmal in die Fritteuse getan. Geht überhaupt nicht!!!!! Macht euch keine Hoffnung: Schnitzel Nummer 2 hatte die gleichen Eigenschaften und der Preis dafür ... 16,10€. Absolut nicht Empfehlenswert.