2 Manu X - 6 months ago
(Translated by Google) We had two pasta dishes. One tagliatelle with gorgonzola broccoli sauce and the other tagliatelle with chicken champion tomato sauce.
The noodles and the chicken were partially burnt. Visually it didn't look good. The broccoli was barely there. There were two pieces of broccoli in the meal as a huge stalk that actually goes in the garbage. Not edible and way too hard. It was more of a cream sauce than a gorgonzola sauce. Far too much pepper was used for seasoning. With the other dish you had to look for the meat. Many champions and not enough meat.
The staff was overwhelmed and had no perspective. We were supposed to get bruschetta as a starter, but the lady had given the plate to the wrong person and so we had to wait until something new was prepared. It was fresh and fine.
Prices are O.K + portion size enough to get full.
We wouldn't come back to eat here again.
Too bad.
(Original)
Wir hatten zwei Pasta-Gerichte. Einmal Bandnudeln mit Gorgonzola-Brokkolisoße und zum anderen Bandnudeln mit Hähnchen-Champion-Tomatensoße.
Die Nudeln und das Hähnchen waren zum Teil angebrannt. Optisch sah es nicht gut aus. Der Brokkoli war kaum vorhanden. Es waren zwei Stücke Brokkoli im Essen als riesen Strunk der eigentlich in den Müll kommt. Nicht genießbar und viel zu hart. Es war eher eine Sahnesoße als eine Gorgonzolasoße. Es wurde viel zu viel Pfeffer beim würzen genutzt. Beim anderen Gericht musste man das Fleisch suchen. Viele Champions und dafür zu wenig Fleisch.
Das Personal war überfordert und hatte keinen Durchblick. Als Vorspeise sollten wir Bruschetta bekommen, doch die Dame hatte den Teller an die falsche Person gegeben und somit mussten wir warten bis neues zubereitet wurde. Es war frisch und in Ordnung.
Preise sind O.K + Portionsgröße ausreichend zum satt werden.
Wir würden nicht nochmal hier essen kommen.
Schade.