Butcher Konrad GmbH

Eisenbahnstraße 29, 66117 Saarbrücken, Germany
Butcher shop Butcher shop deli Cafeteria Caterer Charcuterie
User Reviews

5 Christian Zimmer - a year ago

Simply the best

5 Nils Ulrich - 4 years ago

Best in Town

4 A. J. - 2 weeks ago

(Translated by Google) Whenever I'm in the area, I like to stop by Konrad's butcher shop and treat myself to a meatloaf. For me one of the best and most digestible. The price is quite proud, but as I said... I only treat myself to it every now and then. I honestly haven't tried more and can't say anything about it.

(Original)
Also wenn ich mal hier in der Gegend bin schaue ich sehr gerne bei Metzgerei Konrad vorbei und gönne mir einen Fleischkäsweck. Für mich einer der besten und bekömmlichsten. Der Preis ist schon stolz, aber wie gesagt... ich gönne mir diesen nur ab und an. Mehr habe ich auch offen gesprochen nicht probiert und kann auch nichts dazu sagen.

1 Michael Peter - 7 months ago

(Translated by Google) ATTENTION!!!! Unfortunately, the two times had any bone leftovers in the meatball about 1mm in size. Unfortunately, it's enough that a small piece of my tooth broke off :((

(Original)
ACHTUNG!!!! Schon leider das zwei mal irgendwelche Knochen Reste in der Frikadelle gehabt etwa 1mm groß. Leider reicht es schon dass mir ein kleines Stück vom Zahn abgebrochen ist :((

1 LosCabos - a month ago

(Translated by Google) I threw away sausages + salad, just didn't taste good sorry...
Very disappointed with the prices.

(Original)
Ich habe Würstchen + Salat weg geworfen, hat einfach nicht geschmeckt sorry…
Sehr enttäuscht bei den Preisen.

5 Dim Sum - a year ago

(Translated by Google) Konrad is the best butcher in Saarbrücken. It's a shame that Kunzler has now taken over. I still like to buy my meat here. Good beef for steaks and roulades and the snifter, although already marinated, is not bad at all.
Could it be that something has changed in the sausage or was the difference in taste a coincidence? That was better before the takeover. I will keep an eye on that.

(Original)
Konrad ist der beste Metzger in Saarbrücken. Schade, dass Kunzler das jetzt übernommen hat. Mein Fleisch kaufe ich immer noch gerne hier ein. Gutes Rindfleisch für Steaks und Rouladen und die Schwenker sind, obwohl bereits mariniert, gar nicht schlecht.
Kann es sein, dass sich etwas an der Wurst geändert hat oder war der Geschmacksunterschied Zufall? Das war vor der Übernahme besser. Ich werde das im Auge behalten.

1 Lena Munz - 11 months ago

(Translated by Google) Relates to Konrad Catering (if you can still call it that) Based on my recommendation (great buffet 2 years ago) I recommended Konrad Catering to my mother for her 60th birthday - I would have done better! The buffet arrived on Saturday at around 1 p.m. with an unmotivated employee who first told us that he was actually already out of work. Well, it was gone quickly and then we noticed that the serving cutlery was completely missing and the fuel pastes were insufficient. You couldn't reach anyone by phone either, on several numbers from Konrad and Kunzler that you can find on the web. So I bought fuel paste for € 20 (because it was as cold as the food was, it was probably prepared on Friday and placed in the refrigerator), 2 fuel pastes per dish were not enough. The vegetables of the season were honestly disgusting, the two dibbelabbese were completely burnt and over-seasoned and the rest was not really edible either, despite 3 fuel pastes, stirring and 2 hours lead time (statement: 1 1/2 hours before is enough) the food was partial still freezing. A buffet for € 900.00 !!!!! ... and when I told Konrad the only message was "Yes, we will pass it on" .. to whom? To Kunzler, who also billed the bill or even made the food? (Yes, I know that Konrad is now Kunzler).

(Original)
Betrifft das Konrad Catering (also wenn man es noch so nennen darf) Aufgrund meiner Empfehlung (super Buffet vor 2 Jahren) habe ich meiner Mutter das Konrad Catering zum 60. Geburtstag empfohlen - hätte ich besser gelassen! Das Buffet kam Samstags Mittags gegen 13 Uhr mit einem unmotivierten Mitarbeiter bei uns an, der uns ersteinmal erzählte, dass er eigentlich schon Feierabend habe. Nun ja, er war schnell weg und dann ist uns aufgefallen, dass das Vorlegebesteck komplett fehlt und die Brennpasten nicht ausreichend waren. Telefonisch erreicht hat man auch niemanden mehr, auf mehreren Nummer von Konrad und Kunzler die man im WWW findet. Also für 20€ Brennpaste kaufen gewesen (weil so kalt wie das Essen war, wurde dies wohl Freitag schon vorbereitet und in die Kühlung gestellt) haben 2 Brennpasten pro Gericht nicht gereicht. Das Gemüse der Saison war ehrlich gesagt ekelhaft, die beiden Dibbelabbese waren komplett verbrannt und überwürzt und der Rest war auch nicht wirklich genießbar, trotz 3 Brennpasten, Durchrühren und 2 Stunden Vorlaufzeit (Aussage: 1 1/2 Stunden vorher reicht) war das Essen teilweise noch eiskalt. Ein Buffet für 900,00€!!!!! ... und auf Mitteilung gegenüber Konrad kam nur "Ja, wir geben es weiter".. an wen? An Kunzler, der auch die Rechnung gestellt hat, oder sogar das Essen gemacht hat?? (Ja ich weiß, dass Konrad jetzt Kunzler ist).

Map Location
Nearby Places

China Restaurant
Hohenzollernstraße 21, 66117 Saarbrücken, Germany

Gutenbergstube
Eisenbahnstraße 56, 66117 Saarbrücken, Germany

Sweat4 Studio
Eisenbahnstraße 41, 66117 Saarbrücken, Germany

Relax Shisha Cafè
Eisenbahnstraße, 66117 Saarbrücken, Germany

Petras und Michaels Shop und Café
Eisenbahnstraße 45, 66117 Saarbrücken, Germany

Paolo Tonio
Hohenzollernstraße 26, 66117 Saarbrücken, Germany

Galerie 21B
Hohenzollernstraße 31, 66117 Saarbrücken, Germany

Dimitra
Eisenbahnstraße 68, 66117 Saarbrücken, Germany

Ristorante Milano GmbH
Saaruferstraße 13, 66117 Saarbrücken, Germany

BODYS TREET | Saarbrücken Ludwigskirche | EMS Training
Eisenbahnstraße 22, 66117 Saarbrücken, Germany