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Stefan C. -
8 months ago
(Translated by Google) Grandiose seasonal cuisine that is second to none. The head chef himself passionately collects wild herbs, fresh mushrooms and delicacies of all kinds from the Munich area, which Mother Nature gives us. In addition to an excellent wine accompaniment and a wonderfully trained service staff, the talent of the chef Manolis Manosaki shines like a bright star in the sky.
Yes, in any case, another visit will soon be due and I warmly recommend it to all of you
(Original)
Grandiose saisonale Küche die ihresgleichen sucht. Der Chefkoch höchstpersönlich sammelt voller Leidenschaft frisch in der Münchner Umgebung Wilde Kräuter, frische Pilze sowie Delikatessen jeglicher Art welche uns Mutternatur schenkt. Neben einer hervorragenden Weinbegleitung und einem wunderbaren geschulten Servicepersonal glänzt vor allem das Talent des Chefkochs Manolis Manosaki wie ein heller Stern am Himmel.
Ja auf jeden Fall wird ein weiterer Besuch bald fällig und auch nur euch allen wärmstens ans Herz legen