5
Nico Harder -
3 years ago
(Translated by Google) After I heard who the owner is and because I work professionally with the processing of Asian rainforest wood, I became aware of the confectionery early enough through the specialist magazines. So I managed to get tickets for my girlfriend and myself on e-bay for the legendary opening ceremony two years ago (luckily, the risk of entering a legal gray area with this acquisition was worth it to me!).
Since then we have been regular guests and treat ourselves to the “Weekend plus” package every 2 months - in my experience you shouldn't do this less often so that the premium membership pays off.
Attentive and considerate staff, who give you enough intimacy if necessary, unique seduction of all senses and a daring, but certainly cozy interior design (thanks to the inconspicuous facade on the outside it is like entering another world), to name just a few of the many outstanding To name the characteristics of the pastry shop…. simply an experience.
A little tip for those interested in the workshop: Since the pastry shop is now enjoying great popularity and the number of participants is unfortunately (!!!) not limited, I recommend Tuesday! By the way, on Tuesdays and Thursdays the stick can be borrowed free of charge if you forget it.
(Original)
Nachdem ich hörte wer der Inhaber ist und da ich mich beruflich mit der Verarbeitung von asiatischem Regenwaldholz beschäftige, wurde ich über die Fachmagazine früh genug auf die Konditorei aufmerksam. So gelang es mir noch auf e-bay Karten für meine Freundin und mich für die legendäre Eröffnungsfeier vor zwei Jahren zu bekommen (das Risiko, mit diesem Erwerb eine legale Grauzone zu betreten, war es mir wert, zum Glück!).
Seitdem sind wir Stammgäste und gönnen uns auch alle 2 Monate das „Weekend plus“ Paket – meiner Erfahrung nach sollte man das auch nicht weniger häufig machen damit sich die Premium-Mitgliedschaft bezahlt macht.
Aufmerksames sowie rücksichtsvolles Personal, das einem bei Bedarf ausreichend Intimität lässt, einzigartige Verführung aller Sinne und eine gewagte, aber dennoch sicher gemütliche Inneneinrichtung (durch die unscheinbare Fassade außen ist es, als würde man eine andere Welt betreten), um nur wenige der vielen herausragenden Eigenschaften der Konditorei zu nennen…. einfach ein Erlebnis.
Kleiner Tipp für die Workshop-Interessierten: Da sich die Konditorei mittlerweile an großer Popularität erfreut und die Teilnehmerzahl leider (!!!) nicht limitiert ist, empfehle ich den Dienstag! Dienstag und Donnerstag kann der Stab übrigens kostenlos ausgeliehen werden, falls man Ihn vergessen haben sollte.