2 Chuffn Alde - a year ago
(Translated by Google) We ordered 3 pasta dishes and a pizza.
And yes what should I say? ..
Here are a few cooking tips:
-Yes, fat is a flavor carrier, but that doesn't mean that everything tastes better when it's in oil.
-Dishes don't necessarily taste better if you bake them with cheese without being asked, especially if you take the cheapest cheese you can find and just throw a handful on everything.
-The taste of the ingredients on a pizza comes through more intensely if they are not literally buried under cheap cheese and you can no longer taste the herbs on top when they are completely burnt.
-A pizza oven should be cleaned from time to time, then no burnt pieces of the last pizza that was in it stick to the floor.
The only positive thing is that you can still order something late at night.
(Original)
Wir haben 3 Pasta Gerichte und eine Pizza bestellt.
Und ja was soll ich sagen?..
Hier ein paar Kochtipps:
-ja, fett ist ein Geschmacksträger, das heißt aber nicht, dass alles besser schmeckt wenn es in Öl schwimmt.
-gerichte schmecken nicht zwingend besser, wenn man sie ungefragt mit Käse überbackt, vorallem wenn man den günstigsten Käse nimmt, den man finden kann und einfach ne Hand voll auf alles drauf wirft.
-der Geschmack der Zutaten auf einer pizza kommt intensiver durch, wenn sie nicht wortwörtlich unter billig Käse begraben sind und die Kräuter oben drauf schmeckt man auch nicht mehr, wenn sie komplett verbrannt sind.
-ein Pizzaofen sollte ab und zu gereinigt werden, dann kleben auch keine verbrannten Stücke der letzten Pizza die drin war am Boden.
Das einzig positive ist, dass man spät in der Nacht noch etwas bestellen kann.