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Roland Leeb -
2 years ago
(Translated by Google) The swan, as an institution in Wolfartsweier, has been under new management since mid-2019. The restaurant has a long and varied history.
The new team around the Frank family we have now tried three times and we can say that a wonderfully successful development has taken place.
The concept is tidied up, from the interior to the interior. Everything seems more thoughtful and implemented with love.
The service is very attentive, friendly and helpful. The drinks recommendations for food are accurate. From the barrel there are now beer specialties from the Black Forest, which is a nice change.
The map is tidy, there are changing weekly dishes, which are highly recommended. We had at the table a Bouef Bourgingnon the finest and a rump steak with Dijon sauce, as it is hardly better possible. The quality was the finest.
A greeting from the kitchen with foie gras on freshly toasted baguette rounded our choice.
A very successful evening, with four adults, five children at a large cozy table. The children were able to use the laid out games and parents spent a nice evening in a friendly atmosphere.
(Original)
Der Schwanen, als Institution in Wolfartsweier, ist seit Mitte 2019 unter neuer Leitung. Das Restaurant hat eine lange wechselvolle Historie.
Das neue Team um die Familie Frank haben wir nun dreimal bemüht und wir können sagen, dass eine wundbar gelungene Weiterentwicklung statt gefunden hat.
Das Konzept ist aufgeräumt, vom Innenraum über die Einrichtung. Alles wirkt mehr durchdacht und mit viel Liebe umgesetzt.
Der Service ist sehr aufmerksam, freundlich und Hilfsbereit. Die Getränkeempfehlungen zum Essen sind zielsicher. Vom Fass gibt es nun auch Bierspezialitäten aus dem Schwarzwald, was eine schöne Abwechslung ist.
Die Karte ist aufgeräumt, dazu gibt es wechselnde Wochengerichte, die sehr zu empfehlen sind. Wir hatten uA am Tisch ein Bouef Bourgingnon vom Feinsten und ein Rumpsteak mit Dijon Sauce, wie es kaum besser möglich ist. Die Qualität war vom Feinsten.
Ein Gruß aus der Küche mit Foie Gras an frisch geröstetem Baguette hat unsere Wahl abgerundet.
Ein sehr gelungener Abend, mit vier Erwachsenen, fünf Kindern an einem großen gemütlichen Tisch. Die Kinder konnten die ausgelegten Spiele nutzen und die Eltern einen schönen Abend in geselliger Runde verbringen.