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Olaf -
a month ago
(Translated by Google) Had ravioli filled with porcini mushrooms, unfortunately wasn't that good. The ravioli were probably cooked in broth, at least it smelled intensely afterwards, which was very annoying. The food could have been a little hotter. Taste-wise there was a lack of salt and the filling had no taste at all, too bad. It was visually appealing. The taste of the penne arrabiata was acceptable with a slight spiciness, but the finishing touch was missing here too.
A bread basket was provided. The bread was ok but I would have liked to have had some olive oil and balsamic vinegar with it. The waiter/waiter was a bit taciturn.
The order " hello what do you want"
and then "11.50€ and 12.50€"
Ok, I'm not here to chat either.
The price maybe a bit low, he's welcome to take more, but then please better food and a ???? smile.
(Original)
Hatte Ravioli gefüllt mit Steinpilzen, war leider nicht so gut. Die Ravioli waren wohl in Brühe gegart jedenfalls roch es intensiv danach, was doch sehr störte. Das Essen hätte auch gerne etwas heißer sein können. Geschmacklich fehlte es an Salz und die Füllung hatte überhaupt keinen Geschmack, schade. Optisch war es ansprechend. Die Penne arrabiata war geschmacklich akzeptabel mit einer leichten Schärfe , aber auch hier fehlte der letzte Schliff.
Vorweg gab es einen Brotkorb. Das Brot war ok aber ich hätte gerne auch etwas Olivenöl und Balsamico dazu gehabt. Der Kellner/ Ober war etwas Wortkarg.
Die Bestellung " hallo was wollt ihr"
und dann noch "11.50€ und 12.50€"
Ok, ich bin ja auch nicht zum quatschen hier.
Der Preis ist vielleicht etwas niedrig, er kann gerne mehr nehmen, aber dann bitte besseres Essen und ein ???? lächeln.