5 Markus Schneider - a year ago
(Translated by Google) I went there for a recommendation during Corona times and have not regretted it. Very friendly and "conscientious" owner, who takes care of compliance with all requirements one hundred percent and sometimes makes people wait outside or sends them away for 5 minutes before too many guests wait in the restaurant to be picked up. The “what's over is over” philosophy also applies, which always leaves a good impression on me. No portions are reduced here and everything is only available as long as there are enough fresh ingredients. I will certainly get something there more often and always order well beforehand :)
If you want to find something to complain about, then maybe the small selection for vegetarians. But the meat dishes are excellent.
(Original)
Ich bin in Coronazeiten wegen einer Empfehlung hin und habe es nicht bereut. Sehr freundlicher und „pflichtbewusster“ Inhaber, der sich zu hundert Prozent um die Einhaltung aller Auflagen kümmert und auch mal Leute draußen warten lässt oder für 5 Minuten wegschickt, bevor zu viele Gäste im Restaurant auf ihre Abholung warten. Ebenso gilt die „was aus ist, ist aus“-Philosophie, was bei mir immer einen guten Eindruck hinterlässt. Hier werden keine Portionen verkleinert und alles ist nur so lange zu bekommen, solange es noch genug frische Zutaten gibt. Ich werde mir sicher noch öfter dort was holen und immer brav vorher bestellen :)
Falls man etwas zum Nörgeln finden will, dann vielleicht die geringe Auswahl für Vegetarier. Dafür sind die Fleischgerichte hervorragend.