1 Peter Stein - 2 years ago
(Translated by Google) We visited the Grill Academy for a spare ribs event.
The service was good.
However, you should first bring the drinks before you are asked while sitting down whether the meals can already be served.
to the dish
The meat was extremely dry.
Silver skin was not peeled off, little to no BBQ rub/dry marinade used.
The meat was smoked 0 what you would expect with spare ribs.
I'm assuming the sparearibs were pre-cooked and then left on the grill for far too long.
BBQ sauce way too mild.
fries too greasy.
ColeSlow needs improvement.
And what doesn't work at all is the cheapest Metro own-brand ketchup u0026 mayo.
Unfortunately, on the terrace of the Grill Academy you are surrounded by sweet shisha smoke.
Drink prices were really ok.
On the other hand, high-priced cooking events and the best Italian chef in Germany are advertised...
But who would want to book expensive courses after such a first experience... ? That is my or our first and last impression as an amateur gourmet.
(Original)
Wir besuchten die Grillakademie zu einem Spare-Ribs Event.
Die Bedienung war gut.
Jedoch sollte man erst einmal die Getränke bringen bevor man während dem Hinsetzen gefragt wird, ob die Mahlzeiten schon serviert werden können.
Zu dem Gericht
Das Fleisch war extrem trocken.
Silberhaut wurde nicht abgezogen, wenig bis keine BBQ Rub/Trockenmarinade verwendet.
Das Fleisch wurde 0 geräuchert, was man bei Spare Ribs erwartet.
Ich gehe davon aus, dass die Sparearibs vorgekocht und dann viel zu lange auf dem Grill verharrten.
BBQ Sauce viel zu mild.
Pommes zu fettig.
ColeSlow verbesserungswürdig.
Und was gar nicht geht ist die billigste Metro Eigenmarke bei Ketchup u0026 Mayo.
Auf der Terrasse der Grillakademie wird man leider mit süßem Shisha Rauch umnebelt.
Getränkepreise waren wirklich ok.
Auf der anderen Seite wird mit hochpreisigen Kochevents und dem besten italienischen Koch in Deutschland geworben...
Wer jedoch möchte bei so einer ersten Erfahrung teure Kurse buchen... ? Das ist mein bzw. Unser erster und letzter Eindruck als Amateurfeinschmecker.