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Lothar Zeise -
2 years ago
(Translated by Google) We were at Christmas 2018 for "the lump is going on" food there. The dumplings were homemade, the red cabbage fresh and the meat tasty. This year it was a disappointment, the food offer has increased and therefore it is probably due to the fact that the dumplings were not home made anymore. If all the dumplings are equally perfect round and big, they are Fertigklöße.Auch they were not as soft as last year but rather solid. The red cabbage was preserved in consistency and taste. The duck leg would have had to lie in a sauce to keep warm, but she did not. That's why she was dehydrated and tough. The food no comparison to 2018. Very bad! Therefore, we have our table order on 29.12. 2019 also canceled.
(Original)
Wir waren Weihnachten 2018 zum " der Kloß ist los" Essen dort. Die Klöße waren Hausgemacht, das Rotkraut frisch und das Fleisch schmackhaft. Dieses Jahr war es eine Enttäuschung, das Essen Angebot hat sich erhöht und deshalb ist es wahrscheinlich geschuldet das die Klöße so wie es aussah nicht mehr Hausgemacht waren. Wenn alle Klöße gleich perfekt rund und groß sind, sind es Fertigklöße.Auch waren sie nicht so weich wie letztes Jahr sondern ziemlich fest. Das Rotkraut war nach Konsistenz und Geschmack Konserve. Die Entenkeule hätte zum Warmhalten in einer Soße liegen müssen, tat sie aber nicht. Deshalb war sie ausgetrocknet und zäh. Das Essen kein Vergleich mehr zu 2018. Sehr Schade ! Deshalb habe wir unsere Tischbestellung am 29.12. 2019 auch abgesagt.