3 D. Berg - 2 months ago
(Translated by Google) It takes a little getting used to when food and payment are served via (no idea what it is) sliders with a handle, since a table creates the minimum distance for the hygiene concept. But if 10+ people are romping around on the "Freisitz" while waiting for their order, the basic idea is no longer valid. The kebab is moderately filled and tastes like all kebabs when you sit at the tables, which show the leftovers from the previous guest.
The two operators, on the other hand, are friendly and curious. By the way, like all "booth owners", they have my respect for this job.
(Original)
Schon etwas gewöhnungsbedürftig wenn Speisen und Bezahlung über (keine Ahnung was es ist) Schieber mit Stiel gereicht werden, da ein Tisch den Mindestabstand für das Hygienekonzept herstellt. Wenn sich aber 10+ Personen auf dem "Freisitz" tummeln da sie auf ihre Bestellung warten ist der Grundgedanke hinfällig. Der Döner ist mäßig gefüllt und schmeckt wie alle Döner stellt man fest wenn man an den Tischen sitzt welche die Speisereste vom Vorgänger aufzeigen.
Die beiden Betreiber dagegen sind freundlich und neugierig. Meinen Respekt haben sie übrigens wie alle "Budenbesitzer", für diesen Job.