5
Paul Becker -
11 months ago
(Translated by Google) Perfect place for all those who do not want to cook on Sundays and still want to have a traditional and good lunch.
Roast beef and roulades were cooked to perfection and the sauerkraut on the side dish would have deserved its own place on the menu due to its taste.
The prices are fair, for two you stay well south of the 50 euro mark with a starter, main course and two drinks each.
The place is clean and the ladies in the service know their stuff.
Deserved 5/5 stars.
(Original)
Perfekter Ort für alle diejenigen, die Sonntags nicht kochen wollen und trotzdem traditionell und gut zu Mittag essen möchten.
Krustenbraten und Rouladen waren perfekt gegart und das Sauerkraut der Beilage hätte aufgrund seines Geschmacks schon einen eigenen Platz auf der Speisekarte verdient.
Die Preise sind fair, zu zweit bleibt man mit Vorspeise, Hauptgang und jeweils zwei Getränken gut südlich der 50-Euro-Marke.
Das Lokal ist sauber und die Damen im Service verstehen sich auf ihr Handwerk.
Verdiente 5/5 Sternen.