En de Ehd

Volmerswerther Str. 417, 40221 Düsseldorf, Germany
Gastropub Restaurant
User Reviews

5 Cindy - a year ago

(Translated by Google) A small restaurant with a beer garden in the heart of Düsseldorf-Volmerswerth, where people still serve and cook with heart.
The daily menu is rewritten every week and only includes freshly prepared dishes. There is also a normal menu card. People like to address food intolerances and always find an alternative. Children are also very welcome.
One day we had noodles with Swiss chard, tomatoes, garlic, herbs and cheese as well as herring with fried potatoes (once without and once with the cream sauce), lettuce and a tomato soup.
The next day (because it was so good) there was another pasta dish and schnitzel with fried potatoes and creamy mushroom sauce. Every meal was very well prepared - with in-house herbs - and the taste was excellent.
No one was neglected when it came to the drinks either: whether Altbier, Zäpfle, Kerner organic wine or fruit spritzer, everything went perfectly. :-)
Just like the boss - you feel good (advised and) in good hands.
Thanks for the nice evenings and the really good food.

(Original)
Ein kleines Restaurant mit Biergarten, im Herzen von Düsseldorf-Volmerswerth, in dem noch mit Herz bedient und gekocht wird.
Die Tages-Karte wird wöchentlich neu geschrieben und beinhaltet nur frisch zubereitete Gerichte. Daneben gibt es auch eine normale Menükarte. Man geht gerne auf Lebensmittelunverträglichkeiten ein und findet immer eine Alternative. Auch Kinder sind herzlich willkommen.
Wir hatten an einem Tag Nudeln mit Mangold, Tomaten, Knoblauch, Kräutern und Käse sowie Matjes mit Bratkartoffeln (einmal ohne und einmal mit der Sahnesauce), Salat und eine Tomatensuppe.
Am nächsten Tag (weil es so gut war) gab es wieder ein Nudelgericht und Schnitzel mit Bratkartoffeln, Champignonrahmsauce. Jedes Essen wurde sehr gut - mit hauseigenen Kräutern - angerichtet und war geschmacklich hervorragend.
Auch bei den Getränken kam keiner zu kurz: Ob Altbier, Zäpfle, Kerner Bio-Wein oder Fruchtschorle, das hat alles perfekt gepasst. :-)
Ebenso wie die Chefin - da fühl man sich gut (beraten und) aufgehoben.
Danke für die schönen Abende und das richtig gute Essen.

5 Gregor W. - 2 months ago

(Translated by Google) The composition of the dishes surprises us again and again. Particularly noteworthy is the loving preparation of the side dishes and salads and the weekly / monthly special dishes. Home cooking, but with a special twist.
Actually an insider tip!

(Original)
Immer wieder überrascht uns die Komposition der Gerichte. Besonders hervorzuheben ist das liebevolle Anrichten der Beilagen und Salate und der wöchentlichen / monatlichen Sonder-Speisen. Gutbürgerliche Speisen, aber halt mit besonderem Pfiff.
Eigentlich ein Geheimtipp!!

5 Dirk Simba - 7 months ago

(Translated by Google) Very good varied dishes. Good home-style Rhenish cuisine and a very good selection of beers. The owners are passionate hosts and always care for their guests.

(Original)
Sehr gute abwechslungsreiche Gerichte. Gut bürgerliche rheinische Küche und eine sehr gute Bierauswahl. Die Inhaber sind mit herzblut Gastgeber und immer für den Gast zugewandt.

5 Michael Josef Müller - 5 years ago

(Translated by Google) Delicious beer and food. The host is in a great mood.

(Original)
Lecker Bier und Essen. Wirt ist super gut drauf.

5 Sto Max - a year ago

(Translated by Google) We went here for a beer on August 14th, 2021 as part of an extended walk with our Düsseldorf friends (okay, in reality there were more). ????????

The "En der Ehd" is in a beautiful location and the very nice / funny host and his wife / waitress were also pleasantly entertaining.
We South Germans are not used to anything like that in gastronomy.
If you now add "COLA-WHEAT" to the drinks menu, we will definitely come back. ????

(Original)
Wir waren am 14.08.2021 im Rahmen eines ausgedehnten Spazierganges mit unseren Düsseldorfer Freunden hier auf ein Bier (okay, in Wirklichkeit waren es mehr). ????????

Das "En der Ehd" liegt schön gelegen und der sehr nette / lustige Wirt sowie auch seine Frau / Bedienung waren zudem angenehm unterhaltsam.
Sowas sind wir Süddeutschen in der Gastronomie sonst eigentlich nicht gewohnt.
Wenn ihr jetzt noch "COLA-WEIZEN" in die Getränkekarte aufnehmt, kommen wir ganz sicher wieder. ????

1 KURT MARTIN GUDAT - 2 years ago

(Translated by Google) Today was the first time in this restaurant and I got a first impression, which does not necessarily inspire me to visit this restaurant again.
Everyone can understand that it is currently not easy for restaurateurs.
It is all the more astonishing that you get a non-carbonated beer.
After I had drunk it, I was the only guest on the outdoor terrace, by the way, I was asked in a rather unfriendly way, since I did not order another glass of this stale beer, to go to the wooden bench, the tram stop opposite.
My conclusion: ONCE AND NEVER AGAIN

(Original)
Ich war heute das erste mal in dieser Gaststätte und bekam direkt einen 1. Eindruck, der mich nicht unbedingt anregt, dieses Lokal noch einmal zu besuchen.
Das es zur Zeit nicht einfach für Gastronomen ist, kann jeder sicherlich verstehen.
Umso erstaunter ist man dann doch, dass man ein Bier ohne Kohlensäure bekommt.
Nachdem ich es ausgetrunken hatte, ich war übrigens der einzige Gast auf der Außenterasse, wurde ich in ziemlich unfreundlicher Art, da ich nicht noch ein Glas von diesem schalen Bier bestellt habe, aufgefordert mich doch auf der Holzbank, der gegenüberliegenden Straßenbahnhaltestelle, zu begeben.
Mein Fazit : EINMAL UND NIE WUEDER

5 Stephanie “Aingeal” Engel - a year ago

(Translated by Google) When I moved out of the city center, I had already said goodbye to “eat really well in front of the door”. And then we saw the Andechs sign on the outer wall of the En de Ehd. Ever since we drank the first pils and ate our first meal, we can no longer imagine life without it, a dream to go at special times. Always fresh, always tasty, inventive and always large portions - absolutely recommendable!

(Original)
Als ich aus der Stadtmitte weggezogen bin, hatte ich mich innerlich schon von “mal eben vor der Tür richtig gut essen“ verabschiedet. Und dann haben wir das Andechser Schild an der Außenwand des En de Ehd gesehen. Seitdem wir das erste Pils getrunken und das erste Essen gegessen haben für uns nicht mehr wegzudenken, in besonderen Zeiten auch to go ein Traum. Immer frisch, immer lecker, einfallsreich uns immer große Portionen - absolut empfehlenswert!

Map Location
Nearby Places

St. Dionysius
Volmarweg 3, 40221 Düsseldorf, Germany

Dietze-Mamm
Krahkampweg 95, 40221 Düsseldorf, Germany

Hotel und Restaurant Fährhaus
Volmerswerther Deich 151-155, 40221 Düsseldorf, Germany

Fleher Hof
Fleher Str. 254, 40223 Düsseldorf, Germany

Restaurant Hermes
An d. Vehlingshecke 60, 40221 Düsseldorf, Germany

Haus Massenberg
Fleher Str. 187, 40223 Düsseldorf, Germany

Baristarei
Aachener Str. 202, 40223 Düsseldorf, Germany

Thoulis Catering und Restaurant
Räuscherweg 64, 40221 Düsseldorf, Germany

Uedesheimer Rhine Arch
40223 Düsseldorf, Germany

Freizeitpark Ulenberg
Ulenbergstraße 11, 40223 Düsseldorf, Germany