5 Herbert Harnasch - 2 months ago
(Translated by Google) I've known the restaurant for at least 10 years and always stood in front of a locked door when I came by here on my bike and always heard that there is a very delicious lunch here! Unfortunately, the kitchen closes at 1 p.m. and the restaurant opens again at 1.30 p.m. at 6 p.m.! Now it finally worked. Called in the morning, you have to pre-order lunch by phone, unfortunately, you can’t see it on the internet, a pity, I probably got the last portion by asking! Arrival friendly reception ambience rustic in the 70's style but comfortable! Pils came quickly and less than 5 minutes the lunch dish today Chinese cabbage dressed like savoy never eaten before and just awesome with very tasty potatoes and fried meat sausage large slices like cold cuts all together really tasty and a good portion! Wonderful home cooking would have eaten up a 2 plate! I have to come by in the evening, there should also be very good steaks! Greetings from Moers until next time!
(Original)
Kenne das Lokal bestimmt 10 Jahre u immer vor verschlossener Tür gestanden wenn ich mit den Rad hier vorbei kam u immer gehört das es hier einen sehr leckeren Mittagstisch gibt ! Küche schließt leider schon um 13 Uhr u das Lokal um13,30 öffnet 18 Uhr wieder ! Jetzt hat’s endlich mal geklappt morgens angerufen man muss telefonisch Mittagstisch vorbestellen leider nicht im Internet zu sehen schade habe mit nachfragen wohl die letzte Portion erwischt ! Ankunft freundlicher Empfang Ambiente rustikal im 70 ziger Jahre Stiel aber gemütlich ! Pils kam flott u keine 5 Minuten das mittagsgericht heute Chinakohl angemacht wie Wirsing so noch nie gegessen u einfach genial dazu sehr leckere Kartoffeln u gebratene Fleischwurst große Scheiben wie Aufschnitt alles zusammen richtig lecker u eine gute Portion ! Wunderbare Hausmannskost hätte auch noch einen 2 Teller verdrückt ! Muss doch mal abends vorbei kommen es Soll auch sehr gute Steaks geben! Grüße aus Moers bis zum nächstesmal!