5 Tom Forberg - 2 months ago
(Translated by Google) barbecue hut.
I've been coming here for eight years and eat potatoes with quark, no liverwurst, three times butter. The food is freshly hand-made, which you can tell from the fact that the quark tastes a little different every time.
There is no such thing as mouth-made bobbin lacerations here, but solid, inexpensive food and a good selection.
The range of drinks has changed from Coca-Cola products to Fritz-Kola and Oppacher. I like it.
There is also beer, fortunately also in the morning.
Many thanks to GH-René for providing breakfast, lunch, beer and coffee to the working and non-working population every week.
If there were a little more poultry than pork on offer in the future, it would enrich the selection.
Conclusion: go there, eat lunch!
(Original)
Grillhütte.
Ich komme seit acht Jahren hierher und esse Kartoffeln mit Quark, keine Leberwurst, dreimal Butter. Das Essen ist frisch handgemacht, das merkt man daran, dass der Quark jedes Mal ein bisschen anders schmeckt.
Es gibt hier keinen mundgeklöppelten Schickimickischeißfraß, sondern solides preiswertes Essen und eine gute Auswahl.
Das Getränke-Sortiment hat von Coca-Cola-Produkten auf Fritz-Kola und Oppacher gewechselt. Finde ich sehr gut.
Es gibt auch Bier, zum Glück auch schon morgens.
Vielen Dank an GH-René, dafür dass er jede Woche die arbeitende und nichtarbeitende Bevölkerung mit Frühstück, Mittag, Bier und Kaffee versorgt.
Würde es in Zukunft noch ein bisschen mehr Geflügel- als Schweinefleisch im Angebot geben, wäre es eine Bereicherung der Auswahl.
Fazit: Hingehen, Mittach essen!