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N. G. -
9 months ago
(Translated by Google) Unfortunately, there is no proper tap system, but rather beer from the chilled barrel, but if it has stood for a longer period of time, as in our case, then the beer is no longer cold. Food was okay, we were there with 9 people at first and had a reserved table, where else, especially in Corona times, a maximum of 5 would have had space. Well, everything went well. But it should also be mentioned that when the fresh barrel was tapped, I was compensated with an ice-cold free Kölsch ????????
(Original)
Leider keine vernünftige Zapfanlage sondern Bier vom gekühlten Fass, wenn es aber wie in unserem Fall es länger gestanden hat, dann ist das Bier halt nicht mehr kalt. Essen war in Ordnung ,wir waren zunächst mit 9 Personen dort und hatten einen reservierten Tisch, wo sonst, vor allem in Corona Zeiten max 5 hätten Platz gehabt. Nun ja ist ja alles gut gegangen. Zu erwähnen ist aber auch noch, als das frische Fass angeschlagen wurde ,wurde ich mit einem eiskalten Gratis Kölsch entschädigt ????????