5 Steve Matthews - 5 years ago
Nice local bar with a friendly crowd! You are made to feel at home here very quickly! The service is quick and attentive.
5 Steve Matthews - 5 years ago
Nice local bar with a friendly crowd! You are made to feel at home here very quickly! The service is quick and attentive.
1 Pola Lorenz - 3 years ago
(Translated by Google) We landed here by pure chance and hunger. Unfortunately, I can not understand the many enthusiastic reviews so completely.
Yes, the beer was well tempered and tasty and the food prices are very moderate (which makes me almost sad) - unfortunately, but the quality and the taste of the food did not convince us.
The store has at first glance quaint village pub character (nice!) And is quite getting old (not so bad) - but in detail it was unfortunately clearly lacking in cleanliness (the tables stuck in the outdoor area, the ladies room would urgently need to be thoroughly cleaned -specially walls and doors- and the napkin stuck when we took our cutlery off the tray - yuck!). Also the attention towards the guest left much to be desired, if it was not about drinks orders. (On the table, for example, salt and pepper were missing for seasoning-I would have liked very much for the salad! -, to our fries mayo / ketchup was not even offered us - and certainly not after the food was asked if we liked it .)
The food itself: although we were the only dining guests in the early evening, we waited almost 70 minutes for our food.
The salad consisted of some rough raw food, which drowned in bland Fertigdressing.
My "Gaffelteller" was in the map u.a. with pork loin advertised - but there was instead only a butterfly steak. All 3 kinds of meat were "dead-fried", drowned even without the frozen herb butter in the fat and were provided with the same, to me penetrating spice mixture as the fries. The fries were heavily salted / over-seasoned. (The spice flavor - glutamate? - took me all the pleasure of eating.)
The spinach schnitzel of my partner also disappointed him. The Schnitzel came badly baked dark and quite tough probably from the deep fryer, fries like me, spinach crust delicious, but unfortunately with cheap sliced u200bu200bcheese baked.
My personal conclusion: With little effort and more attention to detail there would be much more. And since for me cleanliness in the restaurant is not optional (I ask myself then always directly: what does it look like in the kitchen?!?) We will certainly not a second time here "get lost".
(Original)
Wir sind hier durch puren Zufall und Hunger gelandet. Leider kann ich die vielen begeisterten Wertungen aber so gar nicht nachvollziehen.
Ja, das Bier war gut temperiert und süffig und die Speisenpreise sind ausgesprochen moderat (was mich fast schon traurig stimmt) - leider haben uns aber Qualität und der Geschmack des Essens gar nicht überzeugt.
Der Laden hat auf den ersten Blick urigen Dorfkneipencharakter (schön!) und ist ziemlich in die Jahre gekommen (nicht so schlimm) - aber im Detail mangelte es leider deutlich an Sauberkeit (die Tische im Außenbereich klebten, die Damentoilette müsste dringend mal gründlich gereinigt werden -besonders Wände und Türen- und die Serviette klebte fest, als wir unser Besteck vom Tablett nahmen - igitt!). Auch die Aufmerksamkeit dem Gast gegenüber ließ arg zu wünschen übrig, wenn es nicht gerade um Getränkenachbestellungen ging. (Auf dem Tisch fehlten z.B. Salz und Pfeffer zum Nachwürzen-hätte ich mir für den Salat sehr gewünscht!-, zu unseren Pommes wurde uns Mayo/Ketchup nicht einmal angeboten - und schon gar nicht wurde nach dem Essen gefragt, ob es uns geschmeckt habe.)
Zum Essen selber: obwohl wir ob der recht frühen Abendstunde noch die einzigen speisenden Gäste waren, haben wir fast 70 Minuten auf unser Essen gewartet.
Der Salat bestand aus teils etwas grober Rohkost, die in fadem Fertigdressing ertrank.
Mein "Gaffelteller" wurde in der Karte u.a. mit Schweinelende angepriesen - es gab aber stattdessen lediglich ein Schmetterlingssteak. Alle 3 Fleischsorten waren "totgebraten", ertranken auch ohne die gefrorene Kräuterbutter im Fett und waren mit der gleichen, mir zu penetranten Würzmischung wie die Pommes versehen. Die Pommes waren kräftig versalzen/überwürzt. (Der Würzgeschmack -Glutamat?- nahm mir insgesamt jedes Vergnügen am Essen.)
Das Spinatschnitzel meines Partners hat ihn ebenfalls enttäuscht. Das Schnitzel kam arg dunkel gebacken und recht zäh wohl aus der Friteuse, Pommes wie bei mir, Spinatkruste lecker, aber leider mit billigem Scheibenkäse überbacken.
Mein persönliches Fazit: mit wenig Aufwand und mehr Liebe zum Detail ginge da deutlich mehr. Und da für mich Sauberkeit in der Gastronomie nicht optional ist (Ich frage mich dann immer direkt: wie sieht es wohl erst in der Küche aus?!?) werden wir uns sicher kein zweites Mal hierher "verirren".
5 Simone Arndt - 10 months ago
(Translated by Google) We are here yesterday for a funeral in FriedWald with 10 people
returned. They opened earlier for us and we could all eat a la cart. We all enjoyed it. Thanks for that.
(Original)
Wir sind gestern anlässlich einer Beerdigung im FriedWald mit 10 Personen hier
eingekehrt . Man hat extra für uns eher aufgemacht und wir konnten alle a la Cart essen. Es hat uns allen gut geschmeckt. Danke dafür.
5 Hans-Willi Doll - 5 months ago
(Translated by Google) Nice place. Delicious food and friendly service.
(Original)
Schoenes Lokal. Leckeres Essen und freundliche Bedienung.
4 Blackey Schwarzmann - a year ago
(Translated by Google) I've known the place for at least 50 years, come there sporadically, just live a bit away (driving ...).
Very diligent landlords with great commitment. Unfortunately, the "Bavarian Week" was not to my knowledge and taste, I'm Bavarian (!), Otherwise everything is palette.
(Original)
Kenne das Lokal seit mindestens 50 Jahren, komme sporadisch dorthin, wohne halt etwas weg, (Fahrerei...).
Sehr beflissene Wirstleute mit großem Engagement. Leider war die "Bayerische Woche" nicht so nach meinem Wissen und Geschmack, bin Bayer(!), sonst alles paletti.
5 Bavarian Relic Hunter - 3 years ago
(Translated by Google) I am from Ingolstadt in Bavaria BUT I was at the Stammtisch of Markus Bruch and had the honor to meet the host Peter and his great service Inge ????????
Looking forward to September to see you both again!
Otherwise: top location, good Kölsch, great food and a great crowd! Again and again you have to go to Cöllen
(Original)
Ich bin zwar aus Ingolstadt in Bayern ABER ich war beim Stammtisch vom Markus Brüche und hatte die Ehre den Wirt Peter und seine super Bedienung Inge kennenzulernen ????????
Freue mich schon auf September Euch beide wiederzusehen!
Ansonsten: Top Location, gutes Kölsch, super Essen und ein tolles Publikum! Immer wieder muss man ins Cöllen
4 Anna Hirschmann - 4 years ago
(Translated by Google) It's more of a pub than a restaurant. The pub area is ok, but the area that serves as a restaurant is very spartan. The food is great, the service very quick. We waited a long time for our food.
(Original)
Es ist mehr Kneipe als Restaurant. Der Kneipenbereich ist ok, jedoch der Bereich, der als Restaurant dient, ist sehr spartanisch. Das Essen ist super, die Bedienung sehr flink. Wir haben ziemlich lange auf unser Essen gewartet.
Pizzorroo
Baptiststraße 1, 50769 Köln, Germany
Schützen Heim Halle
Berrischstraße 93A, 50769 Köln, Germany
Haus Odendahl
Sinnersdorfer Str. 80, 50769 Köln, Germany
Bäckerei & Konditorei Kayser GmbH
Sinnersdorfer Str. 66, 50769 Köln, Germany
Worringer Bruch
50769 Cologne, Germany
Netto Marken-Discount
Sankt-Tönnis-Straße 114, 50769 Köln, Germany
Brandkamps Bürgerstube
Sankt-Tönnis-Straße 68, 50769 Köln, Germany
Pronto Pronto Köln
Hackenbroicher Str. 109, 50769 Köln, Germany
EDEKA Stahl
Bitterstraße 4, 50769 Köln, Germany
Bakery Kraus GmbH
Sankt-Tönnis-Straße 55, 50769 Köln, Germany