4 Monique Sievert - 5 years ago
(Translated by Google) I found out about this restaurant from friends and I thought that if they go here from Marienfelde for dinner, it can't be that bad and I "only" come from Siemensstadt.
The first impression (hence an asterisk deduction), the ambience from the 80s, clean but worn, everything a bit old!
The next impression, very friendly service, really nice greeting, the young man very nice.
Since the weather is not cooperating (constant rain), we cannot sit on the terrace.
Card is brought quickly, drinks ordered quickly, wheat beer for my boss, small beer for me.
Today is knuckle day, the friendly waiter tells us, so my boss's decision was made quickly and I choose the farmer's omelette. We are made aware that the knuckle lasts a good half an hour, no problem.
After a good 30 minutes the "part" comes, what a sight, my farmer's omelette with bacon, onion, ham and not too dry, really good. But the hammer is the knuckle from the chef, with a really crispy crust and mega tender, with Bavarian cabbage and fried potatoes. I think the pictures speak for themselves! We didn't expect that, really good and very tasty! Our conclusion: on the outside you can do something but the service and the food are worth every distance, that was really good! We will be back!!!
(Original)
Habe über Freunde, von diesem Restaurant erfahren und mir gedacht, wenn diese von Marienfelde hierher zum Essen fahren, kann das ja nicht so schlecht sein und ich komm "nur" aus Siemensstadt.
Der erste Eindruck (daher auch ein Sternchen abzug), das Ambiente aus den 80zigern, sauber aber verlebt, alles etwas alt!
Der nächste Eindruck, sehr freundlicher Service, wirklich nette Bergrüßung, der junge Mann sehr nett.
Da das Wetter nicht mitspielt (Dauerregen), können wir leider nicht auf der Terrasse sitzen.
Karte ist schnell gebracht, Getränke schnell bestellt, Hefeweizen für meinen Chef, kleines Bier für mich.
Heute ist Haxentag, sagt uns der freundliche Kellner, die Entscheidung meines Chef's ist daher schnell gefallen und ich entscheide mich für das Bauernomelette. Wir werden darauf aufmerksam gemacht, das die Haxe eine gute halbe Stunde dauert, kein Problem.
Nach gut 30 min kommt das "Teil", was für ein Anblick, mein Bauernomelette mit Speck, Zwiebel, Schinken und nicht zu trocken, wirklich gut. Aber der Hammer ist die Haxe vom Chef, mit richtig krosser Kruste und mega zart, dazu Bayerisch Kraut und Bratkartoffeln. Ich glaube die Bilder sprechen für sich! Das haben wir so nicht erwartet, wirklich gut und sehr lecker! Unser Fazit: Äußerlich kann man was machen aber der Service und das Essen sind jede Entfernung wert, das war wirklich gut! Wir kommen wieder!!!