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Buddy Bordstein (Buddy Bordstein) -
a year ago
(Translated by Google) Restaurant is closed due to Corona. We had "Christmas goose to go". From ordering over the phone to picking it up, everything went like clockwork. 1 goose for 4 people with 4 potato dumplings red and green cabbage was ordered. €119. Pickup at the back entrance. Be sure to come in pairs. There are 2 large containers with gastro serving bowls, each of which is kept warm by a spirit gel rechaud. Are pretty heavy. But nothing gets cold until you get home.
The goose was crispy on the outside and juicy on the inside. Very tasty. Dumplings big enough, the kale cooked to the point and the red cabbage and sauce plentiful. 4 people are really very full. Everything was really good.
Apart from a bit of aluminum foil, there is no waste. Very sustainable. Of course, you have to bring back the containers with the serving bowls and rechauds within 3 hours. Sometimes a deposit is charged for this.
All in all very recommendable. Gladly again.
(Original)
Restaurant ist Corona-bedingt geschlossen. Wir hatten "Weihnachtsgans to go" . Von der telefonischen Bestellung bis zur Abholung hat alles wie am Schnürchen geklappt. 1 Gans für 4 Personen mit 4 Katoffelklössen Rot,-und Grünkohl war bestellt. 119 €. Abholung am Hintereingang. Unbedingt zu zweit kommen. Es gibt 2 große Container mit Gastro-Servierschalen mit, welche von jeweils einem Spiritus-Gelrechaud warmgehalten werden. Sind ziemlich schwer. Aber kalt wird bis zuhause nix.
Die Gans war aussen knusprig und innen saftig. Voll lecker. Klösse ausreichend groß der Grünkohl auf den Punkt gegart und der Rotkohl und die Sauce reichlich. 4 Personen werden wirklich sehr satt. War alles wirklich gut.
Ausser ein bisschen Alufolie fällt kein Abfall an. Sehr nachhaltig. Man muss natürlich innerhalb von 3 Stunden die Container mit den Servierschalen samt Rechauds zurückbringen. Manchmal wird Pfand dafür erhoben.
Alles in allem sehr zu empfehlen. Gerne wieder.